Penyakit Buah Pinggang, Kencing Manis dan Jantung Sembuh Tanpa Ubat, Bagaimana ?

Saya merupakan anak ke-6 daripada 7 orang adik-beradik (tidak termasuk yang sudah meninggal). Di kalangan 7 orang adik-beradik pula, saya boleh dikatakan mempunyai perkerjaan yang baik berbanding yang lain. Disebabkan kelebihan ini saya berpeluang untuk membawa ibu kami yang mengidap penyakit buah pinggang (buah pinggang kotor) tahap kronik untuk menjalani proses dialesis di hospital. Walaupun sudah mencapai tahap kronik, namun seorang ibu tetap menyembunyikan kesakitan yang beliau rasa daripada pengetahuan anak-anaknya bimbang anak-anaknya risau akan kesihatannya. Begitu besar pengorbanan seorang ibu terhadap anak-anaknya yang mana tidak akan terbalas oleh seorang anak walaupun anak tersebut memberikan seluruh dunia serta isinya kepada ibu tersebut. Di zaman saya nilai kekeluargaan dan sifat kasih sayang seorang ibu atau anak kepada ibu sangat menebal berbanding apa yang boleh dilihat pada zaman sekarang.

Baiklah, bersambung pada kisah di atas. Disebabkan punca asal daripada penyakit buah pinggang yang kotor lalu merebak kepada sakit kencing manis dan seterusnya disahkan menghidap sakit jantung. Maka lengkaplah penyakit 3 serangkai yang ditanggung oleh ibu berpunca daripada asalnya sakit buah pinggang. Masa telah ditetapkan untuk menjalani proses dialesis yang pertama di hospital lebih kurang dalam 2-3 minggu lagi, namun cahaya yang bersinar tidaklah sampai ke petang seperti yang diharapkan. Ibu yang tercinta terlebih dahulu menyambut panggilan Ilahi, hancur luluh perasaan hati tidaklah dapat digambarkan kerana semua proses untuk ibu menjalankan dialesis telah pun sedia tinggal untuk datang sahaja. Namun takdir Ilahi mengatasi segala-galanya, semoga roh ibu ditempatkan  bersama dikalangan mereka yang diredhai serta dinaungi rahmat dan ditempatkan di Syurga Firdaus oleh Allah SWT, insyaAllah… aminn…

Andai kata pada masa tersebut saya diperkenalkan dengan formula Vivix daripada Shaklee pastinya dapat menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh ibu tanpa perlu berdepan dengan pelbagai karenah serta birokrasi yang melambat proses sebelum dialesis tersebut. Sebagai pengajarannya ‘ketentuan tetaplah ketentuan dan tiada siapa yang boleh menghalang apa yang telah ditetapkan-Nya’.

Kini tibalah masanya untuk saya mengajak anda agar mencuba Vivix Shaklee sebagai ikhtiar awal bagi sesiapa sahaja yang mengidap penyakit 3 serangkai iaitu penyakit jantung, buah pinggang dan kencing manis. Janganlah tunggu sehingga orang yang kita sayangi pergi untuk selamanya baru anda membuat keputusan yang sudah pastinya tidak akan mengembalikan orang yang anda sayang ke pangkuan kembali.

vivix-mrkjblog-wordpress
Vivix Shaklee untuk Darah Tinggi, Jantung & Buah Pinggang

Vivix Shaklee bukanlah sejenis ubat (mengandungi dadah) seperti yang kita faham, Vivix Shaklee adalah sejenis supplement yang dihasilkan daripada tumbuhan serta herba semulajadi seperti Fitonutrien Proprietrol, Anggur Muscadien dan Resveratrol. Kebaikan yang diperolehi daripada herba ini serta beberapa campuran herba lain, terbukti secara klinikal merendahkan tekanan darah, memperbaiki mutasi sel, anti kanser dan banyak lagi kebaikan pada kesihatan manusia. Dengan pengambilan Vivix Shaklee sebanyak 1 kali (1 sudu teh sahaja) sehari mampu dan terbukti menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan juga masalah serta penyakit di atas (3 serangkai). Dengan penggunaan seperti yang disyorkan pada label botol, 1 botol Vivix Shaklee mampu untuk bertahan selama 2 bulan penggunaannya. Bertindaklah sementara anda masih ada masa untuk mereka yang tersayang sebelum segala tindakan yang kita ambil menjadi sia-sia. Dipersilakan untuk kongsi@ Share artikel ini kepada seramai yang boleh semoga bermanfaat bagi mereka dan boleh jadi ada yang sangat-sangat memerlukannya cuma tidak nampak mana jalannya…

 

 

 

Baca selanjutnya:

Rukyah Pembatal Sihir, Saka dan Santau…

Cara membuang kutil, Skintag @ daging lebih…

Cara membuang biji kolestrol…

Tahi lalat adalah kansert…

Ketuat tanda kanser pangkal rahim…

Penawar saluran jantung & kandungan gula tinggi dalam darah …

Cara menghilangkan parut…

Gout hilang dalam 1 bulan ?…

Pesakit stroke / angin ahmar pulih setelah amalkan…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s